Rendhagyó gólyatábort szerveznek a Selye János Egyetemen

A Selye János Egyetem elsősöket fogadó emblematikus rendezvénye, a Gilice gólyatábor, az idei évben a járványügyi helyzetre való tekintettel sajnálatos módon elmarad. De! A Hallgatói Önkormányzat semmiképp sem szeretné elmulasztani a gólyák beavatásának és segítésének folyamatát, ezért kárpótlásul megrendezésre kerül az egy napos Gólyatúra. Erre az eseményre invitál minden leendő elsőéves hallgatót a szervezet, ahol diákok mégis belekóstolhatnak egy kicsit a tábor ízébe. Természeten a szájmaszk és az előírt távolság betartása kötelező.

Mit takar a Gólyatúra?

Gólyatúra fő célja az ismerkedés, a barátszerzés. De mi az, ami konkrétan történik? Rengeteg csapatjáték, móka és kacagás, fejtágítás, szórakoztató feladatok, de elsősorban: egyetemista éveik első és egyik legnagyobb bulija úgy, hogy még el sem kezdődött a szemeszter.

Az egy napos rendezvény során a résztvevők kisebb csapatokra osztva megismerkedhetnek Komárom városával is. Vetélkedők és különböző játékok során mérhetik össze tudásukat és képességeiket. Az esemény zárásaként a gólyák levezethetik a nap fáradalmait a táncparketten. :)

A Gólyatúra előtt pár nappal a jelentkezőket e-mailben tájékoztatjuk a részletes programmal.

Időpont: 2020. szeptember 18.

További információk és a jelentkezés az alábbi linken megtalálható:
https://forms.gle/oTtjjbSNYtPLDRS6A

Akik már jelentkeztek, a napokban értesíteni fogjuk őket, és természetesen visszatérítjük a pénzt.

Amennyiben kérdésetek van, itt vagyunk elérhetőek:

https://www.facebook.com/sjehok
+421 908 958 610
+36 30 813 9770
info@sjehok.org
Selye János Egyetem Hallgatói Önkormányzata